Torstain toiveet


Päivä nro 3

Nukuin uskomattoman hyvin. Eilen tuntui että jatkuvasti on nälkä kunnes tunne katos itekseen kun join vaan vettä ja tein kaikenlaista. Olisko kyseessä psykologinen tunne kun keho oottaa tavanomasta hiilariannosta 😌

vhh calzone
    

Eilen söin siis lounaalla hiilaritonta calzonea pienen palan kreikkalaisen jogurttikastikkeen kera,

pala hiilaritonta kääretorttua jälkkäriksi.

Päivällinen n 5dl salaattia fetalla ja ranskalaisella kastikkeella, siin kastikkees jonku verra hiilaria mutta mittasin määrät ja pistin fineliin ni mun hiilarit tästäki huolimatta jäi imeytyvien osalta n 11g koko päivältä.

Iltapalaks söin toisen palan tuota kääretorttua tai no oikeestaa välipalaks koska söin sen ennen teams kokousta joka alkoi klo 18. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen jälkeen en syönyt mitään. 

Koko päivän aikana kahvia meni kuitenkin 3 kertaa päivässä ja teetä illalla.Käytän aspartaamia makeutuksena koska en kertakaikkiaan pysty juomaa kahvia ilman mitää makeuttajaa, saati teetä.

Muistan edellisestä kerrasta , et pikkuhiljaa makea oli liian makeaa kun tähän tottui. Et jos joskus maisto karkkia ni se oli äklön makeata vaik aiemmi sitä pysty vetää pussin päivässä. Nykyäänkään en ole enää karkkeja syönyt sillä tahdilla .


Finelin sivujen mukaan kilokalorit oli about 1500 joista hiilarit ton 11g..70% rasvoja proteiiniä joku vähä reilu 20..

Vaakahan pitäs jättää rauhaa mut fanaattisesti oon joka aamu siinä käynyt. Painossa ei muutosta. Eile otin mitat vielä itestäni ja paan ne johonkin erilliseen taulukkoon kuha perehdyn vähä miten saan ne nätisti vertailukelposeksi taulukoksi.

Aamukahvilla ja mukissa on kahvia jossa oikeeta kermaa mutta ei yhtään sokeria....


Kasvisostoksille heti huomenna kun on rahapäivä. Onneksi täks päiväks on salaatttarpeet ja pakkasessa pari pussia kasvissekotuksia..

Kommentit

Suositut tekstit