Perjantai porinat

 Samalla kun laihis projekti etenee, palautuu taas mieleen tää bloginkin pitäminen, eli opin uutta niin laihdutuksesta, itsestäni sekä tästä bloggaamisesta. Reilu kymmenen vuotta sitte ku ite vielä pidin blogia niin ihmiset oli siinä paljon aktiivisempia kuin nykyään. Oletan että some on vienyt entiset bloggerit kokonaan siihen maailmaan...

Itekkin käytän toki somea, mutta ei se sama oo ku blogi


No niin päivä numero 4 alkamassa taas makeutusjauheella maustetulla kahvilla. Otin koe käyttöön sulamon alustan ruokapäivää ja liikuntaa ylös kirjatakseni. Vaikuttaa tosi hyvältä alustalta ku vertaa pelkkää Finelin ruokapäiväkirjaan kun tuo ottaa huomioon kaikki liikunnan.

Lenkkimaisemia eiliseltä

Eilen kahvin ja 2 ison vesilasillisen jälkeen päätin sitten lähteä pyörälenkille. Pistin samsumg healthistä päälle 5 km pyörälenkki harjoitteen, mikä on kätevä sillä se kertoo kuulokkeisiin väliaikoja. Päätin että ajan tota kuvassa olevaa tietä n 2,5km ja sama matka sitten takas. Tie ei suinkaa ole tasasta vaan löytyy ylä ja alamäkiä.

Yllätyin itsekin miten helppoa se oli ja kuinka pirteenä jaksoin. 

Pyöräilyn jälkeen vasta sitten aamupalalle

Aamupalaksi kaivoin pakkasesta mustikoita jotka sekotin about 2 dl valion kreikkalaista jogua, lisäsin sekaan viel n puol desiä vehnälesettä ja saman verran kauralesettä. Vatsa näet tarvii kuitua et suolisto toimii

Aamupalan syömisen opettelua

Sitten aloitin tekemään koulutehtäviä, mitkä siis oli varattu tälle itseopiskelu päivälle. Painin aineiston koostamisen lakiteksteistä wordiin kanssa  monta tuntia. Lounaan söin sitten joskus klo 12

Lounas oli salaattia, tomaatti,paprikaa pala, gouda juustoa 3 viipaletta, kinkkua n 50g ,2 kananmunaa ja majoneesia sekä ranskalaista salaatin kastiketta. Syötettyäni tän sulamoon edellisen kanssa, tuli jo aikamoinen kalori määrä kasaan, mut olinhan käyny sentää ees pyöräilemässä. Iltasyömiselle ei jääny hirveesti kaloreita joten se pitäskin sillo olla kevyempi.

Koulutehtävien jälkeen n klo 15 join kupin kahvia, opiskelun aikana mätin vettä kannusta lasii varmaa litran..Sit läksin kävelylenkille. Otin senkin vielä maltilla joten kävelin n 2 km ja sain samsung healthin askelet ja aktiivisuus osiot täyteen.

Iltapäivästä söin vielä kerran kaapissa olleen pienen palasen vhh calzonen jämät ja n 1 rkl jogukastiketta..Kirosin ku vatsa oli menny jumiin eikä toiminut. Päätin tehdä sotasuunnitelman valmiiksi toimimatonta suoltani vastaan. Vastaus oli päässä illalla valmiina-lisää kuitua! 

Tänä aamuna erittäin hyvin nukutun yön lisäks ilonen ylläri oli et vatsa toimii sittenkin. Voisin silti tota vehnälesettä lisätä vielä johonkin, siinäkun ei oikeestaa oo hiilareita tms se on vaan sitä kuitua mitä tarvii että suoli toimii..

Seuraavaks voisin opetella smoothien tekoa aamupalaksi. Tänään en ole vaakaan enää koskenut. Kärsimättömyys ei ole hyväksi näissä laihis/kiinteytys tms missää kehoon littyvässä muutoksessa...


Kommentit

Suositut tekstit