Uusi aloitus

 Eli mul alkoi työharjoittelu tossa vuos sitten jus toukokuun alussa, ni jäi tää kirjoittelu vähemmälle. Työharjoittelun  jälkeen työllistyinkin sitte samaa paikkaa elokuun loppuun asti. Paino putos tosi hyvin sinne elokuun loppuu jollon oli jo 61. Syksy menikin sitte miten meni, eli ei tullu välitettyä enää hiilareista ym, olo oli ihan hyvä ja kevytkin. Mutta mutta..Jouluna painoinkin sit jo 64 kg, just enne joulua viel.Joululahjaks saan aina suklaita,mitkä sitte oli pakko syödä ja toki jouluruokia ja ja.. Sit alko tosi ikävä tammikuu, toinen toistaa ikävämpiä tapahtumia elämässä. 

Tuli masennusta kehiin ja kas kummaa vaaka kipusi entistäkin nopeammin uusiin ulottuvuuksiin...


Eilen aloitin fitfarmin ketokuurin. Joku muu on nyt sit luonu mulle ruokaohjelman, jota noudatan. Tänään on päivä 2. Tos välissä vähensin jo hiilareita monena päivänä enne alotusta ja sain painon putoomaan kivasti....No kuten viimeksikin niin mun kropalla ilmeisesti kestää ketoosin alkamisen jälkeen tai sit se kerää nestettä vaik pitäs käydä toisinpäin,sillä nyt oon 2 päivässä saanu sen enne tätä pudotetut melkeen 1kg takas..Huoh


No matkaa normipainoon (joka on 62), on nyt sitte 7kg ja tavoite painoon 11kg. Tämä ohjelma kestää 7 viikkoa, eli ekan viikon tokassa päivässä ollaan...

Mut kait se tästä kerta viimeksikin toimi. Lisättävä vaan liikunta mukaan, kuhan vähän tää ketoosiin tottuminen tästä helpottaa. Nälkää ei oikeestaan ole . Tän päivän kaloreita on jälellä vielä n 400kcal. Mutta kuten tunnettua niin rasvaa kun lisää niin yllättävän vähän jää sit enää muulle tilaa. Rasva vaan pitää tosi hyvin nälän poissa.

Työtilannekkaan ei ole yhtä helpottanu ja oonkin te toimistossa ns osatyökykyisten puolella työrajoitteineni. Menossa työttömien työterveystarkastuksen kautta lääkäriin saamaan itelleni b lausunnon, jotta voin hakea tules kurssille taas. Sellasella olinkin 2010. Aika jännä, just sinä vuonna sain eka kerra synnytysten jälkeiset kilot tippumaan..Oiskohan tää enne, että meen taas normipainoisena moiselle kurssille..Ellen sitten työllisty ihan sinne toimistotyöhön, mihin mun pitäs mennäkkin.

Tänään on aamiainen  ollut 2 paistettua munaa+tarvittavat lisukkeet.

Lounaaksi oli lohifilee palanen, nopeasti haudutetulla pinaattipedillä+aurigonkukan siemeniä..

Huomenna pitäs paistaa taas aurinkokin..

Kommentit

Suositut tekstit